Published On: 14 Nëntor, 2016

Sami Lushtaku shpallet i pafajshëm, Gjykata e Apelit vendosi

Gjykata e Apelit tashmë ka marrë vendim për grupin Drenica 1 dhe është vetëm qështje orësh se kur do ta bëjë publik atë.

Magazina.al merr vesh nga burimet e saj, se kryetari i Skënderajt, Sami Lushtaku, është shpallur i pafajshëm për vrasje për cka gjykata Themelore e Mitrovicës e kishte dënuar me 12 vjet burg. Tash Lushtaku do vuaj vetëm 7 vjet burg për përgjegjësi komanduese por i liruar nga një vrasje që ishte supozuar se e kishte kryer.

Ish komandanti i UCK-së, ishte shpallur fajtor për një vrasje që askush, madje as gjykata nuk ka arritur ta veretetojë. Lushtaku është ngarkuar me këtë vrasje, por nuk dihet se kush është i vrari e as ku është kryer kjo vrasje!

Ndryshe ditë më parë disa media kanë raportuar se pritet që të vërtetohet dënimi i Sami Lushtakut?

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...