Published On: 4 Korrik, 2017

SAMI LUSHTAKU bënë seks pas 3 vitesh mungesë në shtëpi, i kthyer nga burgu

Sami Lushtaku është liruar nga burgu. Dhe siç e dimë të gjithë në burg nuk ka seks, përpos nëse të bjen sapuni.

Por ne në Kukunews besojmë se Samisë kurrë si ka ra sapuni edhe nëse i ka ra kurrkush s’ka guxu sen me i ba… komandantit.

Kësisoj gazetarët tanë janë interesuar për të parë se si ia ka dalë komandanti në këtë sfidë.

Dhe të dhënat janë shqetësuese… jo ashtu siç do të pritej normalisht prej një burri që s’ka bo seks qe 3 vjet.

Sipas burimeve tona, Lushtakut … i ka zgjatë ma shumë se 15 minuta.

Kjo lë të dyshohet se ai ka bërë seks me dikë në ndërkohë ose thjesht Samia është CAR apo hunlesh edhe n’krevet. / Kukunews

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...