Published On: 10 Janar, 2017

Sabri Hamiti, ju komandantët e UÇK-së nuk bëtë asgjë! Ishit kryeministra, kryekuvendar e president! Prandaj jemi këtu

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës nga radhët e LDK-së, Sabri Hamiti në fjalën e mbajtur në seancën e jashtëzakonshme Kuvendin e Kosovës, për ndalimin e kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinjat, ka numëruar ish komandantët ë UÇK-së që kanë pasur postet më të larta udhëheqëse në vend.

Ai ka theksuar me emra ish komandantët që kanë pasur poste udhëheqëse duke filluar nga posti i kryeministrit, që siç tha ai ishin 4, 2 ishin kryetar të Kuvendit dhe Presidenti i tanishëm i Kosovës. Hamiti nxori këto statistika për të dëshmuar se të gjithë këta nuk kanë bërë asgjë për pastrimin e listave të të kërkuarve nga Serbia.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...