Published On: 27 Janar, 2016

Sa shtetas të Shqipërisë jetojnë në Kosovë? (Video)

Sipas të dhënave që ka Ministria e Punëve të Brendshme, në Kosovë jetojnë në 179 shtetas të huaj.

Ky numër vlen vetëm për shtetasit që tashmë janë regjistruar, ndërsa të tillë që jetojnë e veprojnë në Kosovë mund të ketë edhe më shumë.

Emisioni Nd’rrimi i Natës me Alaudin Hamitin, e ka trajtuar çështjen e shtetasve të Shqipërisë që jetojnë e punojnë në Kosovë.

Si u pritën ata me të ardhur në Kosovë dhe cilat janë rrëfimet e tyre, kanë treguar të ftuarit, Enkela Bisha – këngëtare, Anila Mirdita dhe Erjon Burja.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...