Published On: 14 Prill, 2016

Sa gjatë do jetoni? Numëroni vijat në kyçin e dorës

Vijat në kyçin e dorës, të njohura ndryshe edhe si vijat e byzylykut, besohet se japin informacione rreth shëndetit, pasurisë dhe prosperitetit.
Veç këtyre, numri i vijave në kyçin e dorës tregon edhe për jetëgjatësinë, sipas Metaphysics Knowledge.

Nëse vija e parë është e pathyer dhe e qartë, ajo përfaqëson 23-28 vite jetë, ndërsa vija e dytë përfaqëson 46-46 vite jetë, transmeton Telegrafi.
Vija e tretë përfaqëson 69-84 vite jetë, ndërsa e katërta më shumë se 84 vite jetë.
Në përgjithësi, shumë pak njerëz e kanë vijën e katërt, sepse zakonisht njerëzit i kanë vetëm dy apo tri vija.
Tani, numëroni vijat tuaja. Ky është kuptimi i tyre, sipas Express:

Vija e parë e kyçit të dorës është më e rëndësishmja. Nëse kjo vijë është e qartë dhe e thellë do të thotë se keni shëndet të mirë dhe fuqi fizike. Ndërsa, nëse është e paqartë dhe vështirë e formuar, do të thotë se personi është liberal dhe pandjenja.

Vija e dytë pasqyron pasuri, lumturi dhe sukses në jetën e njerëzve. Kjo vijë është e drejtë, një vijë e vetme dhe pa ndonjë pengesë.
Vija e tretë pasqyron emrin dhe famën e një personi. Nëse vija është e drejt, e pa thyer, do të thotë se personi ka ndikim shumë të madh.
Vija e katërt konsiderohet si paralele e vijës së tretë dhe thuhet se e forcon atë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...