Published On: 10 Shkurt, 2016

Rugova do të lutej për shëndetin e ish-presidentit Bill Klinton! Zot ndihmoje dhe shëroje Klintonin! (Video)

 

Shqiptarë të dashur nuk kemi një mundësi më të mirë se sa duke u lutur tani për shëndet më të mirë të ish –presidentit Bill Klinton, të tregohemi sado pak mirënjohës për gjithë ato që bëri për Kosovën, liron tonë, dhe çlirimin e gati gjysmës së trojeve shqiptare nga okupimi serb.

Presidenti Rugova ishte përherë mirënjohës ndaj SHBA-ve, të gjithë presidentëve të saj, por veçanërisht ndaj z.Klinton, i cili e mori vendimin më të rëndësishëm për ne, që SHBA dhe NATO të sulmonte Serbinë dhe forcat e saj ushtarake, policore, e paramilitare, por edhe të industrisë dhe civile që kishin rëndësi të veçantë.

Para sulmeve të NATO-s, presidenti Rugova me 29 maj 1998 kishte kërkuar në takimin në Shtëpinë e Bardhë me presidentin Klinton, që të ndërmerrte urgjentisht masa për ta ndërprerë dhunën serbe. Pas takimit ai deklaron: “Ne ritheksuam se zgjidhja më e mirë për Kosovën do të ishte shteti i pavarur”. Ndërkaq Klinton thotë se Kosova është një nga shqetësimet amerikane dhe se SHBA-të do të intensifikojnë angazhimin për zgjidhjen e çështjes së Kosovës në kuadër të Grupit të Kontaktit dhe të NATO-s”.

Klinton kishte deklaruar se ishte Nëna Terezë ajo që e kishte shtyrë ta donte popullin shqiptar, dhe se ai e kishte plotësuar amanetin ndaj Nënë Terezës.

“Nënë Tereza, ishte e para Ajo që më bëri ta dua kombin shqiptar. Dhe tani ndihem shumë krenar që e plotësova një detyrë morale ndaj saj dhe ndaj vlerave të lirisë”, kishte deklaruar Bill Klinton pas ndërhyrjes së NATO-s për çlirimin e Kosovës.

Presidenti Rugova do të lutej për shëndetin e ish-presidentit Bill Klinton! Të lutemi edhe ne Zot ndihmoje dhe shëroje Klintonin! SHQIPTARI.EU

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...