Published On: 28 Prill, 2016

Ruajeni frikacakun Azem, deri në shkatërrimin e Hashim Thaçit!

Diana Rexhepi

I vlerësoj këto informata të portalit Shqiptari.eu, tërësisht të sakta sa i përket Azem Syles. Azem Syla ishte marioneta e Thaçit dhe në një mënyrë e Xhavit Halitit.

Azem Syla kurrë nuk ka pas as profil e as kurajo të jetë lider. Nuk ka pas lukth dhe/apo asi narcizëm të profiluar, domethënë nuk ka pas asi lloj narcizmi me tipare çfare i ka Hashim Thaçi. Azem Syla ka qenë në shumë sende dhe për shumë sende frikacak dhe i pa sigurt. Njëri prej atyre njerëzve që andërrojnë të jenë diçka apo të jenë asi lloj si persona çfare ai, Azem Syla, i ka admiruar duke tentuar të identifikohet me ta, duke patur epsh të jetë si ata. Azem Syla ka dashtë të jetë si Hashim Thaçi. Azem Syla ka qenë HIJA e Hashim Thaçit.

Kur kam hi në ministri të mbrojtjes në verë të vitit 1999, i kam bërtit bodygardeve, kam kërku të hyj te Azem Syla. Aq shumë kam bërtit sa që disa prej rojtarëve kanë ikë. Azem Syla o mshef, e ka lonë Fatmir Limajn me më pranu në zyre. I kam bërtit edhe Fatmir Limajt, dhe bodygardit të tij, por Fatmir Limaj e ka ulur topin, më qetsojke, burrnisht i ka përballu sulmet e mija, akuzat për kaos në Prishtinë, për plaçkitje dhe vrasje të qytetarëve jo shqiptarë dhe shqiptarë. Për kërcënime, për nxjerrje nga banesa si dikujt iu ka tekë.

I thash Fatmir Limajit që nuk kemi luftu për këtë, e as që u vra Abei im, Bekim Berisha për këtë. Se që për këto marrina do të humbim shtetin.

Azem Syla, si thash, u mbyll me çelës në zyre të vet. Azem Syla për një apo dy fjalë u skuqke në fytyrë. E tash, ai Azem Syla, që andrronte të jetë si Hashim Thaçi, që ishte i dashuruar në asi imazhi, gjegjësisht në atë lloj personi, model për të u bëre ai, Azem Syla, si ai, Hashim Thaçi. E tash ai modeli, ai autoriteti, ai i adhuruari i tij, e tradhtoi.

Thyerje e madhe për Azem Sylen. Por, sipas modelit nga mitet greke, Mitin për Medejen, ai Azem Syla, ka epsh të shfarosë atë që e adhuronte, Hashim Thaçin. E ky kërëcnim i tij, nuk është direkt kërcënim me vdekje fizike të Hashim Thaçit, por për rëenim total të imazhit të Hashim Thaçit. Të kisha qenë unë në vend të atyre që e kërkojnë Azem Sylen, isha përpjekë ta ruaj jetën deri në fund. Pikërisht sepse është dëshmitar, shumë i vlefshëm.

Gjithsesi duhet ruajtur Azem Sylen që mos ti ndodhë diçka, pra asgjë, përderisa e kryen misionin- sipas modelit të Medejes, nga Miti Grek, ta demaskojë dhe, në mënyrë figurative e thanun, ta mbyt Hashim Thaçin.

PS.

Koment i gazetares së njohur Diana Rexhepi në tekstin gazetës sonë, shqiptari.eu për Azme Sylen. Autorja është njohëse dhe pjesëmarrëse e ngjarjeve të rëndësishme të luftës dhe të pasluftës, njëra ndër kontribuueset më të mëdha jashtë të propagandimit të luftës çlirimtare të UÇK-së.

Ja shkrimi për Azem Sylen dhe kërcënimin:

http://www.shqiptari.eu/ekskluzive-azem-syla-e-kercenon-presidentin-hashim-thaci-me-jete-do-tju-sulmoje-me-tere-arsenalin/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...