Published On: 6 Qershor, 2016

Rroftë Sanxhaku, rroftë Shqipëria e bashkuar

 

Ndjehemi krenar, mbetemi ata që jemi:
Ne, me sllavët nuk kemi asgjë të përbashkët (duke përfshirë boshnjakët) ndjehemi krenar neve Shqiptarët e veriut, cilëve na e kanë marrë gjuhen, por kurrë nuk do mund të na e marrin historinë dhe origjinën, e nuk do të mund të na marrin as të ardhmen tonë.
Rroftë Sanxhaku, rroftë Shqipëria e bashkuar.
Shkruajnë shqiptarët e Sanxhakut, të cilët duan të kthehen edhe ne identitetin e tyre gjuhësor, si pasojë e përpjekjeve asimiluese nga Serbia. SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...