Published On: 8 Nëntor, 2016
Bota |

Rrjeti televiziv CNN ka nxjerrë rezultatet e para të exit-polleve

Rrjeti televiziv CNN ka nxjerrë rezultatet e para të exit-polleve, të cilat tregojnë se shumica dërrmuese e votuesve ishin të bardhë- 70 për qind, me ngjyrë – 12 për qind, latinë – 11 për qind, aziatikë – 4 për qind dhe të tjera 3 për qind, njofton Klan Kosova.

Sa i përket plotnisë së besimit që votuesit kanë në kandidatët e tyre, 42 për qind e tyre kanë thënë se përkahin fuqishëm kandidatin të cilit i kanë dhënë votën, ndërsa 31 për qind kanë deklaruar se kanë rezerva për të.

Sa i përket atë që vlerësojnë më shumë në kandidatin presidencial, përqindjet ishin të barabarta, 22 për qind kanë zgjedhur përvojnë, dhe po aq aftësinë për të gjykuar drejt; pjesa tjetër u takon kategorive tjera.
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...