Published On: 19 Shtator, 2016

Rritet propaganda maqedonase me kartën shqiptare në Maqedoni (VIDEO)

Po nxitet retorika nacionaliste duke përdorur gjuhën shqipe si karrem për përfitimin e poenëve politik. Lëvizja Qytetare për Mbrojtjen e Maqedonisë (LQMM) e ka lëshuar një video ku çështjet e shqiptarët përdoren si armë për të sulmuar LSDM. Në një video të publikuar flitet për ish-kryetarin e LSDM-së Branko Cërvenkovski si tradhëtar i cili ishte kundër ndarjes së Maqedonisë nga Jugosllavia. Po ashtu edhe për veprimet e kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev, i cili siç thuhet do të rrënojë unitarizmin në Maqedoni dhe do të krijojë federalizimin.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...