Published On: 10 Korrik, 2016

Rrezikshmëria që nuk paguhet (Video)

Kjo dhomë e ftohtë në këtë kohë, e izoluar në të gjitha anët, është vendi ku pacientët me probleme psikike trajtohen për thuajse deri në tri ditë. Pacientët  në Klinikën e Psikiatrisë, janë të shumtë, ata vine me vetë iniciativë, me përcjellje të familjarëve dhe ka raste kur vijnë edhe në përcjellje të policisë.

Por, vetëm një intervistim i thjeshtë me këta pacientë, mund të dërgojë deri tek sulmi i personelit mjekësor.

Rrezikshmëria e personelit mjekësor në kuadër të kësaj klinike është shumë e madhe. Kështu deklaron edhe psikiatri, Faton Kutllovci.

Për më shumë ndiqeni kronikën /GazetaTribuna/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...