Arsim Lajmi Levizes

Rreth 30 mijë maturantë po i nënshtrohen sot Provimit shtetëror të maturës

  • Rreth 30 mijë maturantë i janë nënshtruar sot Provimit Shtetëror të Maturës, njofton Klan Kosova.

Ministri në detyrë i Arsimit, Arsim Bajrami ka parë nga afër procesin në shkollën “Eqrem Qabej” në Prishtinë bashkë me drejtoreshën për Arsim në Komunën e Prishtinës, Arbërie Nagavci.

Testi ka filluar në orën 10:00 dhe pritet të përfundojë në orën 13:00

Atë janë duke e monitoruar koordinatorë dhe administrues të caktuar nga MASHT.

Rezultatet e testit do të bëhen publike më 30 qershor.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *