Published On: 17 Shtator, 2016

Rrenci i Brojes dhe cubat e tij

 

 

Diton Tali

Rrenci i Brojes me cubat e tij përsëri po na mashtron.
Kush po lidhet me mua që e paskan nënshkruar “Marrëveshjen për pronat dhe trashëgiminë kulturore e statusin e Kishës Ortodokse Serbe” në Bruksel?!
Këto lëvizjet e fundit të popave serb me Kishen e Millosheviqit në Kampusin e UP-së jam i bindur se janë konform “Marrëveshjes për pronat dhe statusin e Kishës Ortodokse Serbe…”. Ka qenë pika e gjashtë në “Planin gjashtëpikësh të Ban Kimunit”.
Zaten janë vonuar pakës, sepse Aleksander Vulin, me 22 korrik 2013, pati paralajmëruar se “marrëveshja e ardhshme me Kosovën do të bëhet për pronat ose kishën dhe trashëgiminë kulturore të serbëve të Kosovës”.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...