Published On: 13 Maj, 2016

Rrëfimi tronditës i mashkullit të dhunuar nga serbët në luftë (Video)

  • Për herë të parë mund të dëgjoni rrëfimin e përdhunimit të një mashkulli për atë që ka përjetuar dhe ka parë se çka ka ndodh me meshkujt e tjerë aty. Rrëfimi është transmetuar nga emisioni Tema në televizionin publik.

Rrefimi trondites

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...