Published On: 23 Mars, 2016

Rrëfimi i një pendestari, i kthyeri nga Siria: U etiketuam terroristë pa të drejtë

Albert Berisha, kosovari që kishte marrë pjesë në luftën e Sirisë para pak kohësh, i rikthyer tani në Kosovë, ka dhënë rrëfimin e tij në emisionin Info Magazine në Klan Kosova.

Ai ka treguar se pse kishte vendosur të shkojë në Siri e po ashtu ka dhënë një profil të tijin.

“Është e vërtetë që ne kemi shkuar në Siri, por kemi marrë epitetin terroristë pa të drejtë. Jam 29 vjeçar, magjistër i Marrëdhënieve Ndërkombëtare, kam përfunduar fakultetin në Universitetin e Prishtinës në Shkenca Politike, Masterin e kam bërë në Tiranë, jam i pranuar në tri universitete botërore për doktoratën por që nuk kam pasur mundësi për shkak të barrierave juridike”.

Alberti ka thënë se në Siri ka shkuar për t’i ndihmuar popullit sirian.

“Mua më duket e çuditshme, mirëpo nëse kthehemi në kohën kur unë kam dashur të shkoj atje, dhe efektin e mediave duke na ofruar pamje të freskëta të vuajtjeve të popullit sirian ne mbi të gjitha jemi njerëz. Unë kam pasur arsye krejt humane dhe njerëzore që të udhëtoj në Siri”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...