Published On: 10 Maj, 2016

Riza Begu i beson deklarimeve të policisë sllavomaqedonase, edhe Ali Ahmetit – Video

  • Në një intervistë ekskluzive për Teleskopi.net, flet vëllai i Beg Rizajt, i vrarë një vit më parë së bashku me 9 bashkëluftëtarë në luftimet e zhvilluara për 17 orë në Kumanovë.

Ramiz Riza sqaron se Begu nuk është vrarë pasi është dorëzuar, ashtu siç është shkruar në media, sepse ai thotë që e ka parë trupin e Begut dhe në trupin e tij nuk ka pasë asnjë shenjë që dëshmon se ai është zënë i gjallë dhe se në trupin e tij nuk ka parë asnjë shenjë maltretimi përveç se është i vrarë.

Po ashtu Riza nuk ka dyshim nëse Begu është tradhtuar nga lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, për të cilin thotë se familja e tij ka respekt të madh, pasi ka qenë shumë i dashur dhe i afërt me Begun dhe kanë qenë shokë shumë të mirë.

Riza nuk ka dyshim as të shokët e tij, se ndonjëri nga ta ka mundur ta tradhtojë Begun dhe të tjerët, për t’u pasuruar vet. Ai thotë se ata kanë shkuar si vëllezër dhe kanë vdekur si vëllezër.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...