Published On: 15 Janar, 2016

Rexhep Hoti nuk merret seriozisht kur flet për z.Thaçi!

Për ta kuptuar mirë se kush është z Rexhep Hoti (ata të cilët nuk e njohin), lexojeni librin e tij “Gjenitë dhe drama e Kosovës” publikuar nga Infopress, me 2011. Dhe e shihni se kur ai flet për z. Hashim Thaçi (si pasuri kombëtare – smile emoticon ) nuk duhet të merret seriozisht.

Sa për hire te argumentit, z Rexhep Hoti për z Hashim Thaçin, në fq.394 shkruan kështu: “Ne qofte se e përfshijmë edhe mandatin gjysmë-ilegal që e kishte afërsisht një gjysmë viti pas kthimit nga Konferenca e Parisit, atëherë mund te konstatojmë se ky njeri (HTH), deri me tani nuk e pati asnjë mandat të plotë prej të tria mandateve qeveritare që i mori”.

Apo, në fq 405, shkruan: “Nuk është mirë që me gjenialitetin e vet, ‘përçaj e sundo’ Thaçi, t’i keqpërdorë edhe familjet ikona te Kosovës, siç janë familja Jashari e familje tjera”.

Kurse në fq 407, z Rexhep Hoti për z Hashim Thaçi shkruan: “Unë nuk kam mundur t’i shkoj prapa Thaçit për shume arsye, nder te tjerash, edhe për arsye intelektuale, edhe për arsye morale, por edhe për arsye familjare. Nuk është kurrfarë e fshehte se unë dua te ruaj pak edhe traditën e familjes sime”.

Veç lexone këtë libër dhe do të kënaqeni duke qeshur pastaj me deklaratat e z Hoti për z Thaçi.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...