Published On: 23 Shkurt, 2016

Reagon Dardan Sejdiu: U falsifikua nënshkrimi im, shihemi në gjyq!

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu ka reaguar ndaj një shkrimi të publikuar nga disa portale, se Komuna e Prishtinës ka marrë vendim që t’ua jap për kohë të pacaktuar sheshin opozitës, që kjo e fundit t’i ngris tendat në kundrshtim të qeverisë. I dyti i Prishtinës, në një postim në Facebook ka thënë se për këto spekulime, do të ngris padi.

Shënimi i plotë:

Shpifjet dhe manipulimet nuk po kanë te ndalur. Tash e pashë këte lajm me një dokument komplet të falsifikuar dhe nënshkrim të falsifikuar.

Së pari unë kam qenë jashtë vendit, dhe jam kthyer para 1 ore në shtepi, pra nuk kam qene fare ne zyrë.

E dyta, ky nënshkrim nuk ka lidhje me nënshkrimin tim. Dhe, këso lloj formati të dokumentit Drejtoria që unë e udhëheq nuk ka.

Për fund, do të ngris kallzim penal për falsifikim ndaj personave që udhëheqin këto portale që po shpërndajnë këso falsifikimesh.

Por mbi të gjitha paniku i portaleve të pushtetit si duket po i shtyen në shpifje, falsifikime, gënjeshtra e lloje te ndryshme manipulimesh mediale.

Asnjëra nuk do të na ndalë!
Ne do te vazhdojmë, ne nuk do të ndalemi, ne do të fitojmë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...