Published On: 13 Janar, 2016

Reagim: Nuk blihet më para gjaku i familjarëve tanë

Një lajm i botuar në gazetën Lajm të edicionit në Maqedoni për gjoja “…një subjekt politik në Maqedoni u ka ofruar para disa pjesëtarëve të arrestuar të Grupit të Kumanovës, duke kërkuar prej tyre që të japin dëshmi të rrejshme…” i ka prekur thellë familjarët e shqiptarëve të arrestuar pas aksionit të 9 majit të vitit 2015.

Të indinjuar me këtë dezinformatë të këtij mediumi, familjarët e të arrestuarve thonë se kjo është edhe një shpifje e rëndë ndaj djemve tanë që sakrifikuan jetën e tyre për lirinë e shqiptarëve në Maqedoni.

“Tash kur ka filluar procesi, kur do të demaskohet prapavija dhe tradhtia e kësaj ngjarje të dhimbshme, tash kur kanë filluar të botohen letrat e të arrestuarve që po mbahen padrejtësisht në burgjet maqedonase, siç është letra e Muhamet Krasniqit, e letra të tjera, duket se dikujt po i pengon kjo e vërteta dhe mundohet që me çdo kusht të shtrembërojë këtë ngjarje dhe t’i jap ngjyrime politike luftës së Kumanovës. Ne u themi atyre se ne nuk blihemi me para dhe se e vërteta e ngjarjeve të Kumanovës nuk do të shtrembërohet për asnjë çmim” thuhet në një reagim të familjarëve të të arrestuarve të Kumanovës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...