Published On: 13 Shtator, 2016

Ranë Mirdita e Kosova u mposhtë Shqypnia, ra Ilirida e krejt shqyptaria

  • Prek Cali

Mehmedali Jashari

Çdo anmik i huaj, çdo hasëm që ia ka mësy me na sunduar, spari ka fut përparjet në mes nesh duke na imponue e nda në fe, parti e ideologji. Mirë i huaji të vretë të mposhtë e sundon. Por, këta tanët, të gjakut tonë komunistët, pse u treguan më të egër, më të poshtër, më të ndyer, më të pa besë, më kriminelë, më bisha, më të pamëshirshëm, se të huajt!? Çka deshën të bëjnë më tepër se Shqyptar e Shqypni!?
Kur ndahet Populli në fe e ideologji atherë bëhet hataja më e madhe, i ndodhë tragjedia më e kobshme gjithë Kombit Shqyptarë. Me anë të këtyre metodave anmiqtë tonë, arritën të na sundojnë shekuj me radhë deri në ditët e sotme. Çdo anmik, çdo sundimtar i huaj, kur janë larguar, pisllëkun e kanë lënë pas, dreqin në mesin tonë. Metoda djallëzore duke na imponuar ideologji e parti, që iu shërbejnë vetëm interesave të anmiqve të egër të Shqyptarisë. Një ndër fatkeqësitë më tragjike, më të rënda, që na ndodhi nga sllavo-djallëzorët, me anë të disa banditëve të shthurun, bastardë të gjakut tonë, arritën dhe na imponuan ideologjinë sllavo-komuniste! Ideologjinë më të pabesë, më të ndyrë, më urryese në botë, siç janë vetë sllavo-serbët. Pse na ndodhin tragjedit pse manipulohemi nga te huajt! Shqyptarët duhet ta pyesin veten dhe njëri-tjetrin, pse çdoherë na imponohen më të këqijtë për liderë!?
Aty ku s’mund të depërtojnë anmiqtë, sado dinakë, sado gjakatarë që janë, atëherë përdorin djallëzitë e tyre, i vën në përdorim. Krijojnë djajë të brendshëm në meisn e Shqyqptarëve, i përgatisin dhe i nxisin veglat përdorëse, me anë të tyre u mposhtë jo vetëm Mirdita kreshnike, u mposhtën të gjitha krahinat e Shqyptarisë, sidomos në veri në Shkodër, me Malësi Kosove e Iliridë, u përdoren djallëzitë më të ndyra, më tinëzare, më tradhtare që janë përdorë ndonjëherë në Historinë e Kombit tonë. Kur ra Mirdita, ra edhe Kosova, e krejt Shqyptaria.
Djajtë e kuq veglat sllavo-komuniste shqipfolëse, në duar të djajve serbo-sllave. U munduan ta shkulin ta zhdukin rrënjën e gegnisë, burimin e Shqyptarizmes vërtetë. Tregojnë faktet, përqendrimi i komunistëve në krahinat e veriut, Shkodrës, Mirëditës, Dibres, Kosoves, Ilirides e tjera viseve Shqyptare Gege, tregon vendosmëria e bishave sllavo-komuniste të ndihmuara nga jugosllavët, luftë pa kompromis kundër Shqyptarëve të këtyre anëve!? Tregojnë faktet mënyra që përdoren, tregojnë vrasjet me urrejtje të pamëshirshme, u bën torturat, masakrat ndaj familjeve nacionaliste të Veriut!
Pse Shqyptarët lejojnë ti ndodhin të këqijat? Ti përsëriten çdoherë e njëjta e keqe, pas të keqes!?
Si kjo ngjarje e dhimbshme tragjike, ka kudo në Kosovë, Iliridë, Diber, në çdo katund e krahinë ku banohen me Shqyptarë, kanë ndodhur të njëjtat krime, të njëjtat masakra nga të njëjtit kriminelë,
Nëse shikohet vetëm kjo video më poshtë, me vëmendje, s’mund ta duroni pa pyetur i tronditur; Çfar race jan komunistët, nga kush ndikoheshin, kush i urdhëroi të veprojnë, njëjte dhe më zi se aleatët e tyre, bishat sllave!
Vërtetë çka deshën kriminelët e kuq sllavo-komunistë, më tepër se Shqyptarë e Shqypni!!!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...