Published On: 20 Shkurt, 2016

Ramushi, peticioni kundër ambasadorit të SHBA-ve, i pavlerë

  • Lideri i AAK’së, Ramush Haradinaj ka thënë se i ashtuquajturi peticion kundër Ambasadorit të SHBA’së në Kosovë është i pavlerë dhe jokredibil.

Ai ka thënë se inicimi i një peticioni të tillë nuk është vetëm kundër Amerikës por është edhe kundër Kosovës.

“Për mua personalisht dhe AAK-në, i ashtuquajturi peticion për largimin e Ambasadorit Amerikan nga Kosova është jokredibil dhe i pavlerë. Aq më i pakuptimtë bëhët ky peticion kur adresën e ka të dyshimtë. Veprimet e tilla nuk janë të orientuara vetëm kundër Ambasadorit Amerikan dhe SHBA-ve por edhe kundër vetë Kosovës dhe shqiptarëve”, shkruan Haradinaj në reagim.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...