Published On: 5 Gusht, 2017

Ramush kam me ardhë n’kmishë e n’klina n’Parlament, e plisin me dhé me ia gjuajt f’tyrës deputetëve…

 

  • A po e sheh se edhe tash hair prej plisit, sikur 98/99 kur Komandantat e Rognerit na i merrshin krejt paret që i mbledhshim nëpër Diasporë, për me i çue n’frontin e luftës- e gabimisht i shtinin n’xhepat e Tyne. 
  • Çun Lajçi


Ramush Vlla

Mos u mërzit, se të mërkuren kysmet prej Zotit, unë kam me ardhë n’kmishë e n’klina n’Parlament. Kam me mbushë plisin dhé e kam me i gjuajt f’tyrës këta deputetët e lazdruem që s’po duen me t’votue, tue ju thanë:

Ky dhe nuk falet, as nuk shitet!

Ata kanë m’u përmallue e kanë me i çue duert me i fshi sytë prej Dheut, e Ademi me Teutën kanë me i numërue duert e kanë me i ba numrat.

A po e sheh se edhe tash hair prej plisit, sikur 98/99 kur Komandantat e Rognerit na i merrshin krejt paret që i mbledhshim nëpër Diasporë, për me i çue n’frontin e luftës- e gabimisht i shtinin n’xhepat e Tyne.

Me hair Qeveria, mos u mërzit!

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...