Published On: 28 Prill, 2016

Rama: Te panairi gjeni punë edhe me 3 mijë euro në muaj

“Kush kërkon punë, le ta shfrytëzojë Panairin e Punës ku 130 kompani shqiptare kërkojnë 8000 punonjës të të gjitha kategorive; nga punë me pagë modeste në manifakturë, tek punë me rrogë 3.000 Euro në IT; nga zanatçinj të nivelit fillestar tek inxhinierë dhe ekonomistë të lartë; nga shërbimet tek industritë prodhuese e përpunuese.

E lehtë të ankohesh nga kafeneja që s’ka punë dhe ta presësh punën që të ta japë shteti; më e vështirë, por absolutisht e vetmja rrugë, që ta kërkosh e ta gjesh punën në sektorin privat!

Në panairin e vjetshëm u realizuan mbi 800 kontrata punësimi. Në këtë panair mundësia është për shumë më shumë.

Ky panair është një mundësi reale për punësim real. Përpara se sa të bëni komente mohuese, shkoni dhe prekeni vetë të gjithë gamën e mundësive të ofruara nga kompanitë pjesëmarrëse në Panairin e Punës 2016”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...