Published On: 25 Tetor, 2016

Rama asnjë fjalë për deklaratat që i dha për Kosovën në Beograd

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, i cili gjatë ditës ka qëndruar në Kosovë, nuk ka dhënë asnjë deklaratë.

Ndonjë deklaratë lidhur me këtë vizitë të kryeministrit të Shqipërisë nuk e ka dhënë asnjë përfaqësues i shtetit të Kosovës.

Gjatë ditës Rama është takuar me presidentin e Kosovës Hashim Thaçi në njërin nga restorantet e Prishtinës.

Pas këtij takimi Rama erdhi deri në hotelin Swiss Diamond ndërroi rrobat dhe doli së bashku me ekipin e tij që e shoqëronte.

Derisa doli nga hoteli kryeministri Rama është pyetur nga gazetarët në lidhje me deklaratat e tij për Kosovën në Beograd, mirëpo ai nuk u përgjigj.

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama po qëndron në Kosovë por nuk dihet arsyeja e vizitës së tij.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...