Published On: 18 Shkurt, 2016

Qytetaria e pjekur, opozita infantile, qeveria cinike

Nga Fadil Maloku

1.Të vetmit që sot dhanë provimin në protestë ishin qytetaria, me sjelljen Europiane. Folësit s’ishin kërkah! Sot kuptova se Kosovës i duhet një lëvizje e re qytetare…

2.Opozita, para se mi ftu qytetarët në protestë, duhet sakt të artikulojë “ofertën” e vetë, ose të ndjek kurse oratorie. E jo të defiloj formalisht sikur (bëri sot!) të ket një turmë amorfe para vetës!

3.Qeveria, duhet ta harroj cinizmin e vetëkënaqësisë dhe komoditetin e numërave, sepse vendi është në krizë dhe ka nevojë për ndryshime cilësore në qeverisje.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...