Published On: 9 Korrik, 2017

QYSH MBETËM TË NËNSHTRUAR…?

Nijazi Muhamedi

Janë shtruar shesh e po vërdallisen skota të errëta sarafësh dhe mbi të tashmen e të ardhmen e fatit të rinisë shqiptarë ata janë duke shtruar nënshtrimin e pafund mbi jetën e tyre dhe të fëmijëve e të fëmijëve të tyre dhe këta mandej do t’i bëjnë pyetje baballarëve të tyre QYSH MBETËM TË NËNSHTRUAR?, njësoj si kur ne pyetnim baballarët tanë dhe këta pyetnin etërit e gjyshërit e tyre.

Kemi lindur të vdekur që të heshtim e të mos kundërshtojme këtë gjëmë poshtërimi e gjunjëzimi që po shtrohet dredhish e mashtrueshëm mbi breznitë që vijnë dhe për rrojtjen tonë me nder përmi shekull…?

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...