Published On: 22 Korrik, 2016

QKUK duhet të dezinfektohet nga mantelbardhët e sëmurë

  • JosefMengel
  • Jozef Mengele, mjeku që eksperimentonte me njerëz, i pari filloi procesin e kllonimit, për të krijuar super ushtarin nazist.

Agim Vuniqi

Ata që më herët nuk kanë pasur rastin të vizitojnë ndonjë të sëmurë në QKUK dhe e bëjnë këtë për herë të parë do të krijojnë përshtypjen se kujtesa e tyre është kthyer në kampet e internimit, në kohën e Jozef Mengeles, atëherë eksperimentohej me të internuarit, ndërsa në QKUK eksperimentohet me pacientë, të cilët në vend që të shërohen atje sëmuhen…
Besoni ato dhoma nuk i plotësojnë kushtet elementare për kafshë, stafi profesional më parë mund të jenë veterinarë, sesa mantelbardhë, shumica e tyre u tregua e shkathët si kasapë, rasti i stendave. Shumë më e arsyeshme do t’ishte që QKUK të mbyllet dhe të dezinfektohet, sepse shumica e dhomave janë bërë çerdhe të merimangave dhe të specieve të insekteve të ndryshme…
Aparatura me të cilën disponojnë motrat medicinale lirisht mund të krahasohet me atë të Auschwicit…
Për këtë u binda gjatë vizitës që i bëra heroit të sportit të Kosovës, Aziz Salihut, i cili është i shtrirë në Kliniken Infektive, me të cilin eksperimentohet qe dy muaj, i pa diagnostifikuar…
Më erdhë me vjellë kur degjova gjuhen e komunikimit të stafit mjekësorë, ata më parë mund të jenë…., se sa mjekë… Po të ishte Shteti normal dy njerëz duhet të vareshin për krime kundër njerëzimit, ministri i shëndetësisë dhe menaxheri i QKUK-së, ata gjithçka mund të jenë vetëm krijesa njerëzore jo…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...