Published On: 28 Tetor, 2016

Qiejt e Shqipërisë pushtohen nga “mushkonjat” (Foto)

Denoncimi është bërë nga ish-kryeministri Sali Berisha, i cili ka bërë publike edhe disa foto të mbërritura në adresën e tij.

Nga Durrësi, në Elbasan, Belsh dhe Lushnje avionët e vegjël e kanë pushtuar qiejt, ndërsa qytetarët thotë se ata janë avionë që po vijnë për të marrë drogë.

]

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...