Published On: 11 Gusht, 2016

Qeveria ndanë 17 milionë euro për sigurimet shëndetësore të sektorit publik

Qeveria e Kosovës, ka marr vendim që nga janari i vitit që vjen të fillojë me mbledhjen e premiumeve për sigurimet shëndetësore të sektorit publik, ati privat dhe publiko-privat.

Ministri i Financave Avdullah Hoti, ka bërë me dije se Qeveria tashmë ka ndarë 17 milionë euro për t’i mbuluar shpenzimet për sigurimet shëndetësore të stafit që janë të punësuar në sektorin publik të Kosovës.

“Pas 17 viteve, është Qeveria Mustafa që vendos të aplikojë sigurimin shëndetësor. Nga janari i vitit të ardhshëm, fillojnë të mblidhen premiumet nga te gjithë të punësuarit. Për të punësuarit në sektorin publik, tanimë kemi planifikuar 17 milionë euro në kornizën e shpenzimeve për 2017, për të mbuluar sigurimin shëndetësor. Ministri i Shëndetësisë është angazhuar shumë në përmbylljen e të gjitha përgatitjeve të nevojshme teknike dhe kadrovike”, ka shkruar Hoti në profilin e tij në Facebook.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...