Published On: 18 Tetor, 2016

Qeveria ndan 30 mijë euro për Aeroportin e Gjakovës

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e mbajtur sot, ka ndarë mjete financiare në vlerë prej 30 mijë eurosh për mbulimin e shpenzimeve të sigurisë dhe nevojave të tjera emergjente të ndërmarrjes publike qendrore, Aeroporti i Gjakovës.

Qeveria, po ashtu, ka miratuar Projektligjin për Inspektoratin Shëndetësor, raporton KP.

Ministri i Shëndetësisë, Imet Rrahmani, i cili prezantoi Projektligjin për Inspektoratin Shëndetësor, tha se përmes këtij projektligji Ministria e Shëndetësisë forcon rolin e saj mbikëqyrës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...