Published On: 18 Janar, 2016

Qeveria ka prioritet parandalimin e ekstremizmit në Kosovë

  • Aktiviteti në parandalimin e ekstremizmit dhe dhunës që qon në terrorizëm është edhe prioritet i qeverisë së Kosovës.

Kështu pohoi kryeministri i vendit Isa Mustafa në konferencën e donatorëve, lidhur me zbatimin e strategjisë nacionale, për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm dhe radikalizmit që shpie në terrorizëm.

Ai tha se Kosova është vend i vogël, por ka përgjegjësinë e vet në luftën e përbashkët kundër terrorizmit, së bashku me vendet e tjera.

“Pasojat nga terrorizmi janë shumë të mëdha, janë afatgjate dhe kërkojnë domosdoshmërisht një aleancë të përbashkët që ne t’i tejkalojmë dhe të luftojmë kundër tyre”, ka thënë kryeministri Mustafa.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...