Published On: 18 Shtator, 2016

Qeveria japoneze alarmon: Kemi shumë beqarë dhe vajza të virgjëra

Japonia ka dhënë alarmin, pasi lindjet e popullsisë së saj janë në rënie. Gjithashtu ka dhe shumë vajza të virgjëra dhe beqare, në të njëjtën situatë ndodhen edhe meshkujt.

Dhe, siç duket, përkundër përpjekjeve të Qeverisë për të stimuluar martesën dhe rritjen e fëmijëve, gjerat nuk janë duke shkuar në drejtimin e duhur.

Sipas Japan Times, një studim i ri me japonezë të moshës 18 deri 34 vjeçe, 70% të burrave të pamartuar dhe 60% e grave të pamartuara nuk janë në lidhje dashurie. Po edhe më keq, rreth 42% e burrave dhe 44.2% e grave e kanë pranuar se ende janë të virgjër.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...