Published On: 23 Tetor, 2016

Qeveria e Thaçit ishte më e fuqishme se UNMIK-u dhe KFOR-i (VIDEO)

Zona Express ka transmetuar sonte pjesën e dytë të dokumentarit “Gjahu në UÇK”, ku janë transmetuar pamje dhe dëshmi të padëgjuar kurrë më parë për vrasjen e civilëve pas përfundimit të luftës.

Në dokumentar, në bazë dëshmive të akterëve kryesorë të periudhës së pasluftës, rezulton se Qeveria e Hashim Thaçit ka pasur fuqi të jashtëzakonshme.

Shikojeni videon për të kuptuar më shumë.

Emisioni Zona Express, me autor Leonard Kerqukin, llogaritet të jetë emisioni më i shikuar shqiptar i këtij zhanri; si në bazë të matjeve televizive ashtu edhe në rrjetet sociale.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...