Published On: 10 Prill, 2016

Qeveria e Kosovës, synon të anëtarësohet në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT)

Besart Dreshaj

Qeveria e Kosovës, synon të anëtarësohet në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT). Ne jemi duke punuar që Kosova të aplikojë si shtet vëzhgues në Organizatën Botërore të Tregtisë. Qeveria e Kosovës është duke berë reforma të cilat po ndikojnë pozitivishtë në zhvillimin e vendit, në menyrë që ekonomia e vendit tonë të jetë e hapur, konkurruese dhe nê kornizat e rregullave të OBT dhe kerkesave të Unionit Evropian. Besojmë që është momenti i duhur që edhe Kosova të jetë pjesë e kësaj organizate botërore të Tregtisë, ashtu sikur që presim të jemi edhe anëtarë të organizatave tjera. të rëndësishme ndërkombëtare.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...