Published On: 12 Prill, 2016

Qeveria britanike vë alarmin: Rritje madhe e seksit anal mes të rinjve!

Qeveria britanike është e shqetësuar për rritjen e numrit të të rinjve që po përpiqen të bëjnë seks anal, sipas një raporti zyrtar.

Zyrtarët e Departamentit (Ministrisë) të Kulturës, Medias dhe Sportit janë tronditur nga rritja e popullaritetit të aktit pasi disa kërkime tregojnë se ajo nuk sjell një kënaqësi për gratë.

Shqetësimi përfshihet në një dokument këshillimor të përpiluar nga Departamenti lidhur me planet për ta kufizuar në mënyrë të mëtejshme akksesin ndaj pornografisë online. Në të argumentohet se të rinjtë po përpiqen të bëjnë seks anal si pasojë e shikimit të pornografisë dhe se ky është një zhvillim që nuk mirëpritet, shkruan The Independent.

“Shumë njerëz janë të shqetësuar se të rinjtë presin nga jeta e tyre reale seksuale ekperienca që pasqyrojnë atë që ata apo partnerët e tyre kanë parë në pornografi, ku shpesh paraqiten sjellje të rrema dhënieje pëlqimi, stereotipe të nënshtrimit të femrave dhe skenarë jorealë”, – shkruhet në dokument.

“Ka gjithashtu një çështje lidhur me pasojat e pornografisë apo ‘seksit të padëshiruar’ – në të vërtetë të rinjtë po angazhohen në seksin anal më shumë se kurrë më parë pavarësisht se kërkimet tregojnë se shpesh ai nuk shihet si një akt i pëlqyeshëm për gratë e reja”.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...