Published On: 10 Maj, 2016

Qeveria, 50 mijë euro për blerjen e shtypit

Zyra e Kryeministrit të Kosovës do të shpenzoj një shumë goxha të madhe për blerjen e gazetave ditore vendore dhe revistave të huaja.

Qeveria ka paraparë të harxhoj më shumë se 50 mijë euro, për tu furnizuar me shtyp, shkruan Gazeta Fjala.
Kjo shumë do i paguhet kompanisë fituese “Burimi”, për çmimin prej 15 mijë euro në vit.

 Bazuar në të dhënat e publikuar në njoftimin për kontratë shkruan se kohëzgjatja e kontratës do të jetë për një periudhë 36 muaj.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...