Published On: 7 Janar, 2016

Qerim Kelmendi e donte vrasjen e Rugovës, ishte në krye të listës së UÇK-së për ekzekutim!

Qerim Kelmendi ka shpërndarë videon e Beteja e Llapashticës, sipas së cilës video UÇK-ja e kishte listën, në të cilën bashkëpunëtorë të Serbisë, të cilësuar edhe si kolaboracionistë duheshin ekzekutuar nga UÇK-ja.

Madje Qerimi thotë se beson edhe tash se Rugova ishte i atillë, përkundër faktit se atë e respektonte i gjithë populli, dhe e donte si të ishte profet.

Qerim Kelmendi që së fundi ka dalur në konflikt të hapur me grupin mafioz të Xhavit Halitit, dhe përplasjet duket se do të jen të pashmangshme, ai shfaqet para publikut me makabritetin e vrasjeve, duke shprehur pajtimin me listën për ekzekutimin e Rugovës.

Në mesin e tyre, më saktë në krye të tyre ishte Ibrahim Rugova që duhej të ekzekutoheshin nga celulat e UÇK-së, deklaron Qerimi. / Shqiptari.eu

 

Më tej mund ta lexoni postimin e tij: “Edhe atëherë, edhe sot sikurse atëherë e kam bindjen, se Ibrahim Rugova është futur në atë Listë, sepse UÇK-ja kishte arsye të forta për ta ekzekutuar këtë Tradhtarë.

Unë po them si ka qenë qëndrimi ynë atëherë dhe urojë që për këto fakte qëpo sjell, të mos paragjykohem, sepse UÇK-ja duhet të ndëshkohet pse nuk e ka likuiduar atë tradhtarë e jo pse e ka patur-futur në Listë.

Një Organizatë, një Ushtri çlirimtare, siç ishte UÇK-ja, nëato kushte dhe rrethana, si vepronte, e ka patur të pamundur ta krijoj Infrastrukturën Ligjore për ndëshkimin e bashkëpunëtorëve të Serbisë dhe e ka patur të pamundur, në kushtet e një okupimi të egër-klasik, të bëjë Referendum popullor, dhe ti pyes të tjerët, se cili tradhtarë duhet falur dhe cili duhet ekzekutuar…

UÇK-ja, nga gjithë historitë e Ushtrive Çlirimtare, në historitë e Botës, është Ushtria, që do të mbahet mend, se ka ekzekutuar dhe ndëshkuar më së paku bashkëpunëtorë të armikut, dhe këto statistika mund të nxirren edhe nëse bëhen llogari për kokë-frymë banori, duke i krahasuar me shtetet tjera analoge.

Llogarisni Francën dhe paramendoje se, nëse si UÇK do kishim kopjuar logjikën franceze, sa intelektuali dhe sa agjenti, që ishin bashkëpunëtorë të UDB-së dhe KOS-it, e kanë patur hakë ekzekutimin si tradhtarë të Vendit të tyre.

Këtë Listë e kam patur në dorë, dhe për kohë të gjatë, këtë listë që ma pat dhënë një Hero, që tani nuk jeton, dhe kjo Listë ka pas mbetur e futur thellë në një Kauq, tek Baza ilegale, ku unë jetoja si Ilegal, në periferi të Prishtinës (gjatë periudhës 1996-1997, një shtëpi që ishte afër Medresës, përtej Tregut të druve, e që pronar ka qene Baca Sadik, një qiradhënës, si shumë qiradhënsa tjerë të Prishtinës…”

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...