Published On: 18 Shtator, 2016

Qëllimi i Zaevit për dygjuhësi çon drejt ndarjes së Maqedonisë!?

Ajo që lideri i LSDM Zoran Zaev nuk ka guxim të thotë vetë e thonë bashkëpunëtorët e tij nga partitë politike shqiptare të opozitës për të cilët dhe vetë ai ka thënë se ka një bashkëpunim shumë të mirë, shkruajnë kështu mediat maqedonase.

Zaev e ka thënë qëllimin e tij, nëse vjen në pushtet gjithë Maqedoninë do e bëj me dy gjuhë zyrtare.

Kam folur për përdorimin e gjuhës shqipe, nuk humb unë diçka si qytetar i Strumicës ku jemi 94% maqedonas, dmth një punë të dihet, duhet të ndiqet trendi në vend, nuk humbi unë asgjë si maqedonas por as ai në Shkup e Shtip, tash e kemi rastin të bëjm një shtet si duhet, të ndërtojmë të ardhmen, nuk duhet të jetojmë akoma me tabu, ka thënë Zaev.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...