Lifestyle

Pyetjet që duhet t’ia bëni vetes para martesës

Kompromisi dhe biseda e hapur, biseda e sinqertë janë temat e zakonshme në çdo marrëdhënie të fortë.

Ju nuk duhet të jeni në të njëjtën mendim me partnerin tuaj në çdo çështje por duke diskutuar dallimet tuaja do t’ju ndihmojë të shmangni shumë probleme.

Më poshtë, ekspertët e martesës kanë ndarë shtatë pyetje që preferohet sipas tyre qe të pyesni veten (dhe më pas, partnerit  tuaj) për të siguruar që marrëdhënia juaj është aq e fortë sa të shkojë drejt martesës.

– Çfarë më bën mua të ndjehem e vlerësuar në një marrëdhënie?

– A dëshironi të keni fëmijë dhe nëse po, në cilën pikë në jetën time?

– Si e shoh seksin?

– Si është qasja ime për financat personale?

– Çfarë roli mund të pres bashkëshortja/bashkëshorti im për të luajtur në jetën  time?

– Çfarë jam unë duke sjellë “në tryezë” si një partner?

– A jam unë një person me mendje të mbyllur dhe mendje të hapur apo diçka në mes të kësaj?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *