Published On: 13 Tetor, 2016

Punëtori për shkeljen e të drejtave të autorit

Sot në Prishtinë diskutohet për përgjegjësinë penale për shkeljen e të drejtave të autorit.

Në lidhje me këtë temë do të mbahet një punëtori dy ditore e organizuar nga Zyra të Drejtat e Autorit dhe të Drejta e Përafërta, në bashkëpunim me Institutin Gjyqësor të Kosovës dhe Komisionin Evropian.

Punëtoria fillon sot dhe zgjat dy ditë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...