Published On: 17 Mars, 2016

Pula, dhuna dhe represioni gjithmonë fshihen pas kushtetutshmërisë

Profesori dhe doktori i shkencave sociale në Virgjinia, Besnik Pula ka thënë se dhuna dhe represioni i gjithmonë fshihen pas kushtetutshmërisë së ligjit.

Ai ka shtuar se këto përpjekje kanë dështuar gjithmonë dhe to të dështojnë edhe kësaj radhe.

“Dhuna dhe represioni politik gjithmonë kanë nevojë të fshehen e kamuflohen mbrapa kushtetutshmërisë e ligjit. Gjithmonë arsyetohen me to. Edhe Millosheviqi shtypte dhe vriste në Kosovë dhe i thoshte botës mos më akuzoni se vetëm po e zbatoj ligjin. Sikur në të kaluarën, këto përpjekje kanë dështuar dhe do të dështojnë edhe kësaj radhe.”

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...