Published On: 16 Shkurt, 2016

Pse po ndodhë prostituimi i gruas shqiptare? Për këtë luftuat ju?

 • Murat Jashari
 • 199. Mbledhja Konsulltative e LPK-së, u mbajt në Kollare (Kërçovë) në prill të vitit 1993, ke ditur për këtë mbledhje?
  200. Partia e juaj kishte delegatë në atë mbledhje?
  201. Cilët ishin ata delegatë, emri dhe mbiemri?
 • Delegatët e Partisë suaj që ishin në atë mbledhje a kanë raportuar në Kryesi?
  203. Kjo Mbledhje, Behajdin Allaqin kishte caktuar anëtar të Komisionit për organizimin e Mbledhjes së IV-të të LPK-së. A dinit ju për vendimet e asaj mbledhjeje?
  204. Mbledhja e IV-të e Përgjithshme e LPK-së është mbajtur në korrik të vitit 1993, te Kodra e Trimave në Prishtinë, në shtëpinë e Maliq Brajshorit. Ke ditur ti dhe Hashimi për këtë mbledhje?
  205. Keni pasur të deleguar nga partia e juaj përfaqësues në atë mbledhje?
  206. Cilët ishin delegatët e partisë, emri dhe mbiemri?
  207. Delegatët e asaj mbledhje, a kanë raportuar në kryesin e Partisë suaj?
  208. A e dini sa veprimtarë të LPK-së e LKÇK-së janë arrestuar që kishin marrë pjesë në këto tri mbledhje?
  209. Ku është Xhavit Haziri??


Xhavit Haziri

________________________

 1. A i ke njohur Ali Ukën e Remzi Hoxhën? Kur u vra Ali Uka në Tiranë, me cilin flinte në banesë dhe a ishte ky person anëtar i partisë suaj? A të ka tregu gja ai person rreth vrasjes së Aliut?
  211. Po anëtarët e Kryesisë së Partisë suaj a i kanë njohur Ali Ukën e Remzi Hoxhën?
  212. A e din ti dhe kryesia e partisë tuaj si janë zhdukur në Shqipëri këta të dy?
  213. Ke qenë Drejtor (Drejtorisë Politike) i Policisë Ushtarake, a është kështu?
  214. Pse në Qershor 1999 në Prizren i bëtë atentat nënës biologjike të UÇK-së?
  215. Vetëm pse e kishte LPK-ja në Program për ta bërë realitet Programin e Lidhjes së Prizrenit?
  216. Çfarë faji pat bërë LPK që ia ndërrut programin?
  217. LPK ishte armikja e përbetuar e pushtuesve sllavë. A është kështu?
  218. Çfarë të keqe e mëkati kishte bërë Komandanti Legjendar Adem Jashari, pse ishte anëtar i LPK-së, nuk e mbështesnit dhe nuk e furnizonit apo jo?
  219. A nuk e dëshmoj LPK-isti Adem Jashari se është për çlirim e bashkim kombëtar? Po ju për çfarë ishit që nuk e mbështesnit?
  220. Kur është vrarë Adem Jashari, a pati pjesëtarë të partisë suaj që e festuan atë natë?
  221. Cili?
  222. Cili Shërbim Informativ ju këshillojë ta bënit atentatin mbi LPK-në?
  223. Populli shqiptar mbi 2000 vjet i pushtuar nga romakët. Mbi 530 vjet i pushtuar nga osmanët. Për 100 vjet nënën pushtime sllave. Kurrë gruaja e martuar shqiptare nuk e kishte ulur kokën e ta shesë nderin femëror për t`ia siguruar kafshatën fëmijëve. A e keni vërejtur këtë fenomen trishtues z. Limaj? Tani pas luftës çlirimtare po thoni se populli është i lirë. Pse po ndodhë ky fenomen i prostituimit të gruas shqiptare? Për këtë luftuat? Kjo pyetje i parashtrohet të gjithë politikanëve që kanë marrë dhe do të kërkojnë votën e popullit, për me u ulë në karrigen e pushtetit qendrorë e lokal!!!???!!
  224. Në janar të vitit 2000, në odën e Xhelë Shalës, në Banjë, aty ka ora 03.30 e mëngjesit, më pate thënë se për stinën e verës që e pritshmi, pra për pushime, do t’i bëje gati dy banesa në Prishtinë. Një për familjen e Ismetit, një për familjen time. Ta ktheva menjëherë përgjigjen, apo jo, dhe a të kujtohet çfarë të thashë?
  225. Ato Banesa janë të tuat tash?
  226. Të babës tënd i ke?
  227. Apo „miraz“ i ke?
  228. Nuk e derdhi gjakun vëllai jem për banesa, o Fatmir shoku, por vetëm me çlirue e me bashkue popullin tonë. A ishte kështu? (Atëherë, pse në kushtetutën tuaj e keni vendos se nuk do të bëni asnjë lloj bashkimi dhe ndryshimi kufijsh dhe nuk ia lini popullit të vendos)?
  229. Po atë natë, në Banjë, të thashë; kujdes Fatmir, këta që po ta rrehin shpinën, për atë histori çka ke bërë gjatë luftës, kanë me u ngritur nga dalë lart ku e kanë synimin, në pushtet dhe dikur kanë me të hudh ndoshta edhe në burg. A është kështu? A të ndodhi kështu?
  230. Sa bodigarda i ke?
  231. Shtëpinë në Bajë me të kujt pare e ndreqe?
  232. Po Vilën ku banon me familje në Prishtinë me çka e bane?
  233. Po edhe gjashtë Vilat tjera me paret e kujt i bane? A ke evidencë Bankare?
  234. Po veturat?
  235. Djalin për shkollim në SHB-a me të kujt pare e financove?
  236. E shumë të tjera, a po?
  237. Po shokët e tu të partisë ku i kanë në shkollë fëmijët?
  238. Kanë bërë shokët e partisë tande pasuri?
  239. A i keni vizituar familjet e Tahir Sinanit e Indrit Carës, (të dy Dëshmorë të kombit), ndonjëherë? Po ata që kanë mbet gjallë a i keni thirrë ndonjëherë?
  240. Nëse jo, Pse jo?
  241. Pse jo, apo ngaqë i kishte shkolluar e edukuar Enver Hoxha?
  242. Po ata Oficerë e Gjeneralë të Shqipërisë londineze, që i kishte shkolluar Enver Hoxha dhe ishin të gatshëm në beteja e fronte jetën me dhënë dhe që luftuan bashkë me ju, a ua mbani mend emnat?
  243. A i keni ftuar të gjithë së bashku, të paktën njëherë dhe me ua shtrëngue dorën e me u thanë falemnerës që na ndihmuat?
  244. Kemi dëgjuar e marrë vesh se të gjithë ata oficerë që patën ardhë me luftu në Kosovë i keni ndjek dhe në vend të tyne keni marrë do tjerë që u kanë lëpi të prapmen, a është e vërtetë? Mandej këtyne laperëve u paskit lidhë edhe pension, a s’është kështu?
  245. Kur Partia e juaj e famshme në Parlamentin tragjiko-komik të ‘Kosovo *1244’ shpalli Pavarësinë e Kosovës, a i ftuat familjen e Zahir Pajazitit, Edmond Hoxhës, Hakif Zejnullahut, Agim Ramadanit, Fehmi Lladrovcit, Xheve Krasniqi-Lladrovcit, Sali Çekut, Ramush Haradinajt, Muj Krasniqit-Kapuçi, Adrian Krasniqit, Tahir Sinanit, Andrit Carrës, Komandant Kumanovës, Jusuf e Bardhosh Gërvallës, Kadri Zekës, Rexhep Malës, Nuhi Berishës, Tahir Mehës, Zija Shemsiut, Afrim Zhitisë, Fahri Fazliut, Xhemajli Berishës, XHAVIT HAZIRIT, Ali Ajetit, Ahmet Axhiut, Behajdin Allaqit, Arif Seferit, gjeneralë e oficerë të Shqipërisë londineze, që ishin në fronte lufte me emblemë të UÇK-së, gjithë veteranët e LPK-së si dhe gjithë veteranët tjerë të çështjes kombëtare të trojeve etnike, apo u mjaftuat veç me vëllaun e Adem Jasharit? Adem Jashari po të ishte gjallë nuk do të bënte sikur ju, apo jo?
  246. Po ndonji fletë mirënjohjeje a u keni shpërnda oficerëve prej Shqypnie që morën pjesë në luftë, sikurse keni ba me të gjithë rugovistët që u kanë dhënë pare pas lufte dhe i keni ba edhe veprimtarë të luftës?
  247. Nëse jo, Pse jo?
  248. Po kur e festoni çdo vit festën e “pavarësisë” së Kosovës, a i keni ftu ndonjëherë ata të Shqypnisë?
  249. Për kë e keni shpallë „Pavarësinë e Kosovës“?
  250. Për horrat e dilinxhitë?
  251. Të gjithë të moshuarit e të rinjtë, që takoj më thërrasin Baca Murat. Në gjithë hapësirën shqiptare ka të shkojë. Po, po edhe të Mërgatës, o Fatmir shoku. A është kështu? Po ju pse na keni harru?
  252. Nuk u kam kërku as veturë dhe as bodigarda ! A e dini këtë?
  253. Ma i varfëri prej shqiptarëve materialisht në Zvicër unë jam! A e dinë këtë? A e din se gjithë pasuninë teme ua dërgova juve atje në malet e Kosovës?
  254. Me ndihma sociale jetoj. A e din këtë?
  255. Kanjëherë nuk kam pare as për bukë e cigare, por kurrë nuk ju kam thënë dhe përkulur. A e din për këtë?
  256. Unë i takoj asaj shtrese e kategorie të popullit tim, që jam i pasur nga mendja, shpirti dhe zemra. Kasollë nuk kam mundër të ndreqi, por shtëpi kam zemrat e rinisë së artë të popullit liridashës! Për çështje të popullit e Atdheut, aqë sa dij, nuk lëshoj rend! A e din këtë?
  257. Vëllaun tim Xhemalin, që e dua ma shumë se fëmijët e mi, para vdekjes të sëmurë e të shtrirë në spital e kam pasur. I çova të fala, duke i thënë: „I thuani Xhemës, në tjetër botë shihemi! Nuk e kam koritur! Atje ku shkojnë njerëzit me fytyrë e emër takohemi e kënaqemi!“ A e din këtë, o Fatmir shoku?
  258. Po, ama, jam faqe bardhë dhe shumë krenarë për emrin që e mbaj, që më ka pagëzuar Nënemadhja Nurije! A është kështu?
  259. Lëviz i lirë e nuk frikohem prej askujt. Vetëm prej Zotit – e mos të gaboj diç për popullin! A është kështu?
  260. Jetën e jetojë në liri. A është kështu?
  261. Fytyra, nderi e emri e mbajnë njeriun dhe njerëzimin. A është kështu?
  262. Këto virtyte njerëzore i ruaj me xhelozi e fanatizëm, o Fatmir shoku! A e ke kuptuar këtë?
  263. Po ti si e jeton jetën?
  264. Po shokët e partisë tuaj, para luftës, gjatë luftës si jetuan, e mbas luftës si jetojnë?
  265. Keni halle e derte?
  266. A ju merr gjumi?
  267. Nga paraardhësit e juaj, a keni pasur „rob“ të gjakut të huaj?
  268. Nga familja e nënës keni pasur „rob“ të gjakut të huaj?
  269. Nga dajallarët e nënës keni pasur „rob“ të gjakut të huaj?
  270. Nga dajallarët e babës keni pasëur „rob“ të gjakut të huaj?
  271. A e keni bërë testin e ADN-së?
  272. Cilit popull po i takojshit, që nuk keni treguar asnjë pikë respekti për të rënët në luftë dhe shokët e luftës? …
  * * *Për vëllaun tim Ismetin, sugarin e nënës Nurije e babës Jashar, që kur ai i ka pasur 15 vjet, kam qenë edukator, mësues, këshilltar e gjithçka tjetër, për tu përgatitur, për atë që është sot!Nga 26 gushti 1998, sugari i prindërve të mi, dhe vëllau i dy vëllezërve tjerë Xhemalit (më i madhi) dhe imi, ISMET JASHARI për NE të dy dhe gjithë bashkëluftëtarët e tij është KOMANDANT.Për respektin që ka KOMANDANTI ndaj meje, nuk mu ka hidhëru aq shumë pse nuk t’u kam drejtuar ma herët me këto pyetje.

  Kam respektuar hierarkinë e LPK-së!

  Kam menduar se, kjo hierarki e LPK-së do të mirren me këtë punë!

  Që në fillim, KOMANDANTI IM (pas 26 gushtit 1998) më ka thënë, se ata mbrojnë prapanicën e vetë e jo të drejtën dhe popullin e Atdheun! Janë sa dinakë, po aq dhe frikacakë!

  z. Fatmir Limaj,

  nga KOMANDANTI IM kam pasur trysni të përhershëm, që të ju drejtohem me këto pyetje, saqë shumë herë jam ngushtuar dhe as gjumë nuk kam vu në sy.

  Kam pritur që ti vet të reflektoje – e dy vëllezërve të Ismet Jasharit, shtruar gjithçka ti sqaroje.

Ismet Jashari – Komandant Kumanova.

_________________________________

 • LIMAJ, UNË ZBATOJ URDHËRAT E KOMANDANTIT TIM! Heroi ynë i Madh, Gjergj Kastrioti-Skënderbeu kish ditë me falë!Sepse i ka takuar popullit pellazgo-ilir, pra popullit shqiptar!E Populli shqiptar dinë me falë!

  Edhe Xhemal e Murat Jashari kanë djem e gjak shqiptari dhe dinë me falë!

  z. Fatmir Limaj r e f l e k t o!

  Fatmir, ktheja pasaportën e Ismetit familjes, me të cilën më 10 mars 1998 shkove nga Cyrihu në Tiranë. Vajzat e tij duan ta kanë për kujtim.

  E more i madhi Hoxhë, Mulla Hajdar Jashari, (shumë ramet past), me gen e gjak shqiptari, patrioti, nacionalisti, filozofi, i kalituri me ngjarjet gjatë jetës, se më dolën të gjitha fjalët e këshillat e tua, bre!!!

  Më pate thënë ka fundi i vitit 1975: Mbaj mend këto që do t’i them tani, se do t’ju duhen në jetë: “Mos ju beso dhe mos afro frymorë me dy këmbë, me surrat njeriu, që e kanë merak shumë pushtetin, paret dhe janë dilinxhi (që vrapojnë pas grave të huaja), sepse këto tre kategori njerëzish, me nder me thënë, nuk bëhen kurrë për popull e Atdhe dhe herëdokurdo ju tradhtojnë juve, popullin dhe Atdheun!”

  Populli tash është bind se çfarë përbindësha janë këta! Ata thërrasin: Rroftë pushteti! Rroftë paraja! / FUND

  * * *Këto pyetje ia parashtroj ish kryesisë së asaj partie që e kishin formuar në fund të viteve të ‘80-ta, ish drejtorisë politike të UÇK-së dhe kryesisë së PDK-së. Si personazh kam marrë z.Fatmir Limaj.Z.Limaj ti fillove të reflektosh për dallim nga të tjerët!

 • LEXONI më tepër nga Murat Jashari:

Çfarë misioni kishte Elmi Reçica natën e 24/25 Gusht 1998? A u vra atë natë Komandant Kumanova?

 

http://www.shqiptari.eu/shik-u-me-udb-ne-dhe-dgse-ne-i-debuan-shqiptaret-nga-veriu/

http://www.shqiptari.eu/cila-eshte-ana-e-erret-e-presidentes-atifete-jahjaga-dhe-gjeneral-behar-selimit/

http://www.shqiptari.eu/hashim-thaci-e-bardhyl-mahmuti-a-jane-pergjegjes-per-ndarjen-e-mitrovices-e-debimin-e-shqiptareve/

http://www.shqiptari.eu/pse-ldk-ja-heshte-per-helmimin-e-rugoves-nga-vete-shik-istat-dhe-udb-ashet-video/

http://www.shqiptari.eu/a-ishin-kontribut-lufte-netet-qe-i-kalonit-me-prostituta-kur-populli-masakrohej/

 http://www.shqiptari.eu/ilmi-recica-nr-2-i-shik-ut-shok-i-ngushte-i-sasha-mihallkov-qe-vrau-trimat-ne-kumanove/

http://www.shqiptari.eu/murat-jashari-1443-pyetje-per-hashim-thacin-trego-pse-u-torturua-edhe-kufoma-e-ali-ukes/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...