Published On: 27 Janar, 2016

Pse po lejojmë shoqërinë shqiptare ta mbajnë peng idhujt e rrejshëm? Ti hapim dosjet

 

Arbër Gashi

 

Ballafaqimi me të kaluarën nënkupton përpos dënimit të kriminelëve të luftës së fundit edhe hapjen e dosjeve të shërbimeve sekrete dhe dënimin e krimeve të komunizmit. Pse po lejojmë që shoqërinë tonë ta manipulojnë dhe mbajnë peng idhujt e rrejshëm? Hapja e dosjeve rezultoi të jetë e suksesshme në Gjermani. Pse të mos ndjekim shembullin e mirë dhe të kërkojmë ndihmën profesionale të Gjermanisë? Athua vallë, mos kemi diçka për të fshehur nga vetja jonë?

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...