Published On: 10 Janar, 2017

Pse po fshehet radioaktiviteti i pasluftës në Kosovë? (Video)

Sonte në emisionin “Komiteti” –meteorologu Sylë Tahirsylaj, ka folur për ndotjen e ajrit në Kosovë.

Ai ka thënë se aleanca e NATO’s ka sjellë lirinë, megjithatë ka lënë pasoja të rënda, siç është radioaktiviteti.

Tahirsylaj ka treguar se pas luftës është matur radioaktiviteti, që ka rezultuar të ketë shkallë të lartë të rrezikshmërisë në shëndetin e banorëve.

Ai ka thënë se për radioaktivitetin nuk është folur asnjëherë deri më tani përkundër rrezikut që vije nga ai, për shkak të ndihmës së madhe që NATO’s i ka bërë Kosovë

Por, meteorologu ka thënë se pasojat e tij bartën tek populli dhe sëmundjet e rënda si kanceri, janë produkt i radioaktivitetin – si një nga shkaktarët. /Express/

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...