Published On: 20 Prill, 2016

Pse mos ta nderojmë edhe Titon me “Nderin e Kombit” dhe t’i ndërtojmë një përmendore PKJ-ës (LKJ)!


Driton Tali

Nëse z Fadil Hoxha duhet të nderohet me titullin “Nderi Kombit”, për kontributin e tij të jashtëzakonshëm (siç po thonë përkrahësit e tij, shumica e të cilëve ish-bashkëpunëtorë të tij) që ne shqiptarët e fituam Universitetin, Autonominë (disa nga ata po na thonë se de facto ajo ishte Republikë?!); se u ndërtuan me qindra fabrika; pastaj për sigurimet shëndetësore e pensionale; për liberalizmin në udhëtime…, atëherë pse mos ta nderojmë edhe z Josip Broz (Titon) me titullin “Nderi i Kombit”?! Për faktin se po mos të donte ai as Fadil Hoxha s’do të mundej që t’i arrinte ato suksese!

Dhe, nëse z Josip Brozin e shpallim “Nderi i Kombit”, atëherë pse mos t’i ndërtojmë një Përmendore edhe Partisë Komuniste Jugosllave (PKJ-LKJ)?! Për faktin se z Josip Broz por edhe z Fadil Hoxha ishin udhëheqësit e saj.

Edhe ashtu disa ish funksionarë të lartë të Partisë Komuniste Jugosllave (LKJ) po na thonë se PKJ (LKJ) nuk ishte realisht parti komuniste, por parti demokratike dhe se sistemi komunist jugosllav ishte liberalo-demokrat (e budallallëqe të ngjashme). Pse mos me i nderu edhe për nja 20-30 mijë viktima shqiptare në LDB dhe për nja 400 mijë shqiptarë të dëbuar në Turqi etj., etj… SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...