Published On: 1 Shkurt, 2016

Pse LDK-ja heshtë për helmimin e Rugovës nga vetë SHIK-istat dhe UDB-ashët (Video)

 

Letra e shenjtë për Hashim Thaçin

 

Murat Jashari

 

 1. A është edhe Romuald Pichard një serbofil i përbetuar ?
 1. A është e vërtetë se grupi tyre Bou de Marnhac, Pichard , Danjean janë munduar maksimalisht ti largojne francezet të cilët kishin simpati ndaj shqiptarëve ?
 1. Janë shumë raste që kanë larguar francez positivë, si Kermabonin, a është e vërtetë?
 1. Ju SHIK-u, a keni krijuar dosje në bashkëpunim me UNMIK dhe EULEX kundër disa ndërkombëtarëve të cilët ju pengonin në Kosovë sikur Piter Feith, Steven Schook etj…?
 1. Ju SHIK-u, a keni frikësuar ose keni bërë shantazhe për të larguar ndërkombëtar të cilët ju kanë penguar sepse ishin në favor të Kosovës ?
 1. Kermaboni ishte francez, por ishte objektivë.
 1. A kishte filluar hetimet kundër SHIK-ut Azem Syles dhe Kadri Veselit në emër të EULEX-it?
 1. Për t’i shpëtuar SHIK-asit!!!
 1. BE-ja me Arnaud Danjean a e larguan Kermabonin ?
 1. Në gjykatë për çështjen Bllaca a është thirrur edhe Kadri Veseli?
 1. Kadri Veseli me datën e 21 qershor 2012, a pranon se ka raporte me shërbimet Serbe? (Verifikoni në fund të artikullit te Gazeta Express dhe gazeta tjera të dates 21/06/2012).
 1. Shef i SHIK-ut pranon me gojë të vetë se bashkëpunon me shërbimet serbe, çka kërkon populli më shumë prej SHIK-ut, PDK ?????
 1. PDK dhe SHIK-u propagandojshin se Nazim Bllaca është njeriu i Serbisë, tash po del se edhe vet shef i SHIK-ut është njeriu i Serbisë?
 1. Nazim Bllaca paska pas të drejtë kur thoshte se janë njerëz të Serbisë për Kadri Veselin, Fatmir Xhelilin, Shukri Bujen, Xhavit Halitin etj…
 1. Vetë me gojë të vetë Kadri Veseli deklaron se bashkëpunon me shërbimet Serbe, apo jo?
 1. Çka i thonë kësaj pune?
 1. Nuk duhet t’i lejojmë këta klyshat e Serbisë as në rrugë me dalë, sepse i kanë shumë borxhe popullit shqiptar !!!
 1. Njeriu që thotë me gojë të vetë se bashkëpunon me Serbi, si duhet ta thirrim këtë njeri?
 1. Termi tradhtar apo bashkëpunëtor?
 1. Nga Arnaud Danjean ka mandatin (2009-2014) e Kryetarit të Nën Komisionit për Siguri dhe Mbrojtje të BE i lidhur pranë Komisionit të Punëve të jashtëm të Parlamentit Evropian ?
 1. Arnaud Danjean pro-serbi përgaditë propozimet, raportet për Ballkanin në kuadër të BE, apo jo ?
 1. Çka duhet të mendojmë ne si shqiptar për këtë çështje?
 1. Do të thotë në BE është një serbofil i flaktë i cili na përgatit politikën e jashtëm të BE dhe ne duhet patjetër ta dëgjojmë Evropën!?
 1. Do të thotë BE në lidhje me Kosovën dirigjohet nga serbofilat dhe anti-shqiptarët?
 1. Serbofilat vendosin në BE në emër të Kosovës!
 1. Serbofilat të DGSE franceze si Bou de Marnhac janë racistë, anti-shqiptar dhe ne presim nga këta që do na bëjnë propozime të favorshëm për ne !?
 1. Serbia, a i rregullon punët e veta me BE dhe me Hashim Tadiqin?
 1. Kur vjen puna të projektohen gjërat për popullin shqiptar nuk thonë Serbia, por thonë Brukseli i ka propozuar !?
 1. Hashim Tadiqi, a e fshehë tradhtinë e vetë pas Brukselit?
 1. Rugova dje, Thaçi sot deklarojnë kemi mbështetjen e SHBA-ve dhe të Europës.
 1. Amerika dhe Evropa, a e thirrshin Rugovën « Gandhi i Ballkanit»?
 1. Amerika dhe Evropa, a e thirrin sot Thaçin «George Ëashington i Kosovës»?
 1. Pse kështu?
 1. Kur dihet zyrtarisht që Amerika konsideron « Eliten Politike » të Kosovës si banditokraci. (Raport zyrtar të Foreign Policy datës 26/02/2011)
 1. A bëhet një raport tjetër nga Daniel Phillips për Komitetin Kombëtar i Politikes së Jashtem Amerikane (1 maj 2010 google Daniel Phillips)
 1. Në raport a thuhet SHIK-u merr 200 milionë dollarë në vit nëpërmjet ryshfetit, grabitjeve dhe shantazhit?
 1. Në vazhdim a thuhet struktura e SHIK-ut është një lidhje kriminale mes shqiptarëve dhe serbëve?
 1. Ndërkombëtarët a konsiderojnë politikanët shqiptar si banditë?
 1. Por pse i lavdërojnë banditët para popullit shqiptar, pseeee???
 1. Qëllimi, a është t’i rritet kredibiliteti i banditëve të nevojshëm?
 1. Qëllimi, a është mos humbja besimit nga populli për të vazhduar kontrollomni e situatës nga banditët?
 1. Hashimi, a është lider i nevojshëm për BE dhe Serbinë?
 1. Arnaud Danjean, a është në postin ndër më të rëndësishëm të BE-së?
 1. Arnaud Danjean, a propozon politikat e sigurisë në BE?
 1. Kush është i dërguar nga BE , për siguri, drejtësi dhe polici në Kosovë?
 1. A është dërguar në emër të BE për EULEX-in Bou de Marnhac?
 1. Bou de Marnhac a ishte BABAJ i qeverisë së përkohshme të Kosovës në Rambuje?
 1. Bou de Marnhac a ishte BABA i realizimi të Autonomisë së Kosovës me SHIK-un dhe DGSE?
 1. Bou de Marnhac a ishte BABAJ i financimit të krijimit të PDK?
 1. Bou de Marnhac a ishte BABAJ i financimit të zgjedhjeve të fundit të PDK?
 1. Bou de Marnhac a është BABA shpirtëror i yti o Hashim?
 1. Bou de Marnhac si shef të EULEXit a ti pastroj gjitha dosjet e krimeve tua?
 1. A ankohen edhe vet ndërkombëtarët nga Bou de Marnhac?
 1. Më 25 prill 2011, a thojnë Bou de Marnhac vendos për çdo gjë në prokurori të EULEX-it?
 1. Më 24 maj 2011, Peter Feith shef i ICO a kritikon shefin e EULEX-it ?
 1. Më 10 tetor 2012, Ministri gjerman i Mbrojtjes Thomas de Maiziere, a deklaron se EUlEX-i është në rrugë të gabuar ? (10/10/2012 Express)
 1. Më 23 tetor 2012, Bou de Marnhac bisedon me dyer të mbyllur me partitë e Kosovës me Blerim Shalën (AAK), Hajredin Kuqin (PDK), Isa Mustafen (LDK), çka do të thotë kjo?
 1. Mandati legal i Bou de Marnhac është për Drejtësi dhe Polici, apo jo?
 1. Pse përzihet në politik?
 1. Kjo, a tregon se Bou de Marnhac ka tjeter rol përveç të EULEX-it ?
 1. A e dini pse?
 1. Sepse Bou de Marnhac si shef i DGSE i ka financuar gjysmën e politikanëve të Kosovës ?
 1. Ka financuar gazeta!
 1. Ka financuar studimet e fëmijëve të UDB-asheve!
 1. Ka financuar partitë politike!
 1. Ka financuar zgjedhjet politike!
 1. Organizata jo qeveritare franceze «Est Liberté» e afërt me DGSE ka financuar :

– Veton Surrojin për gazetën Koha, TV, aktivitete tjera

– Blerim Shalën dhe Baton Haxhiun për gazeta dhe të tjera aktivitete

– Hashim Thaçin, Bardhyll Mahmutin për krijimin e PDKse dhe për zgjedhje

 1. Disa francez serbofila në organet e BE flasin në emër te BE?
 1. Grupi i serbofileve racistë francez të DGSE dhe shok të Thaçit përdorin BE për t’i ndihmuar maksimalisht Serbisë, apo jo?
 1. A mund të besojmë fjalëve të ish-drejtorit tashmë në pension Pierre Siramy i cili ishte Drejtor i shërbimit francez?
 1. Ai deklaronte se ti Hashim! Je spiun i Serbisë i prezantuar DGSE në fund të viteve `80-ta ?
 1. Spiun i Serbisë prezantuar shërbimit francez.
 1. Tani Pierre Siramy a ndjeket penalisht për publikim të informacioneve sekrete ?
 1. Besoj populli me këto ka kuptuar se je i lidhur me Serbinë dhe je i lidhur ngushtë me forcat serbofile brenda DGSE franceze?
 1. Kjo, a po përputhet me deklaratat të diplomatëve në lidhje me infiltrimet e spiunëve të Serbisë në UÇK ?
 1. Vetë ish-drejtori i shërbimit francez në pension po thotë je spiun i Serbisë !!!!!!!
 1. Pas Rambujes, punëtorët e SHIK-ut/UDB-s a kanë bërë stazhe në Francë ; Elmi Reçica, Ram Maraj dhe Kadri Veseli ?
 1. Do të thotë parimisht të gjitha partitë shqiptare janë dakorduar për një Autonomi.
 1. A janë këto arsyet pse partitë shqiptare mbrojnë dhe heshtin për të bëmat e SHIK-ut ose UDB në Kosovë?
 1. Pse LDK më 12 maj 2012 heshti për deklaratat e atentatit ndaj Rugovës?
 1. Pse LDK heshtë për helmimin e Rugovës nga vetë SHIK-istat dhe UDB-ashët?
 1. Pse LDK heshtë për krijimin e një komisioni të verifikimit të SHIK-ut ?
 1. Pse LDK heshtë në kërkimin e llogarisë të SHIK-ut? / VIJON

 

Nga koha kur ishte kthye Gjergj Kastrioti-SKENDERBEU në Krujë në vitin 1443 (aq pyetje janë) deri më sot kishte pasë shumë tradhtarë shqiptar dhe Esat pasha Toptana. Hashimi është Esat pashë Toptani i fundit te kombi shqiptarë! 

 Murat Jashari: manastiri337@gmail.com
Letrat ribotohen me kërkesë të autorit Murat Jasharit, si dhe me kërkesë të lexuesve./ Shqiptari.eu

 

Lexo ende: http://www.shqiptari.eu/a-ishin-kontribut-lufte-netet-qe-i-kalonit-me-prostituta-kur-populli-masakrohej/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...