Published On: 14 Qershor, 2017

Pse Kusari – Lila ndërpreu koalicionin me PDK-në

Pas më shumë se tre vjet të bashkëqeverisjes lokale, kryetarja e Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, i ka ndarë rrugët me partnerin e saj, PDK-në, raporton KTV.

Ajo ka marrë vendim që të shkëpusë koalicionin me këtë parti, veprim ky i cili rezultoi edhe me shkarkimin e nënkryetarit si dhe tre drejtorëve.

Drejtorët e shkarkuar janë drejtori për Punë Inspektuese, Gani Veseli, ai i Shërbimeve Publike, Shkumbin Kastrati, si dhe drejtoresha e Arsimit, Dijana Çarkaxhiu.

Këtë vendim Kusari -Lila thotë ta ketë marrë për shkak të performancës jo të mirë në punë dhe përfitimeve personale nga këta zyrtarë. Ajo tashmë këto pozita i ka zëvendësuar me zyrtarë të tjerë, të cilët sipas saj, janë apolitikë dhe aktualisht punëtorë të komunës.

Por, udhëheqës të degës së PDK-së thonë se e kuptojnë mllefin e kryetares, i cili sipas tyre lidhet me zgjedhjet e 11 qershorit, ku ajo dështoi. Në PDK, sjelljet e saj i kanë quajtur të papërgjegjshme.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...