Published On: 21 Tetor, 2016

Pse i ofendoi Babaramo shqiptarët e Kosovës?

Në emisionin “Opinion”, në TV Klan të Shqipërisë, është folur për sherrin e mediave të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë, pas deklaratave, përmbajtja e të cilave prekte bisedimet e kryeministrit Rama me Vuçiqin dhe kombësinë e shtetësinë shqiptare, përkatësisht kosovare

Përderisa, analistëve nga Kosova u ishte bërë halë në sy përfaqësimi dhe marrja e vendimeve të Ramës në emër të Kosovës, pa e pyetur atë dhe pa qenë i deleguar, analistët nga Shqipëria diskutojnë për vullnetin e shqiptarëve të Kosovës për të qenë të tillë, pra, shqiptarë.

Ilir Babaramo, një analist nga Shqipëria, shqiptarët e Kosovës që flasin për kombin kosovarë i ka quajtur titistë, duke i pyetur se a janë me gjoksin e Cecës apo Nënën Terezë.

Ai ka thënë se një komb kosovarë përkrahët nga ata që në Prishtinë preferonin qëndrimin nën Jugosllavi para Shqipërisë, këngët e këngëtaret serbe dhe vëllazërimin si të Borës e Ramizit para çdo ideja për bashkimin e shqiptarëve. /Express

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...