Published On: 17 Qershor, 2016

Prova të ndryshme presionesh mbi gjyqtarët!

Prova të ndryshme për presionet mbi gjyqtarët me urdhër si të veprohet në kërkesat e Prokurorisë speciale publike, ku së shpejti do të jenë dëshmitarët kush dhe sesi kanë penguar punën e saj dhe si kanë kompromentuar gjykatat, shkruan Deutsche Welle, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Siç mëson Deutsche Welle, në mesin e provave kishte udhëzime edhe me shkrim, ku deklarohet se duhet të votohet vendimi i gjykatës. Sipas informacioneve, definivisht thonë se po kryhet një forcë kontrolli rreth personit/personave në gjyqësor, ku në vend që të mbrohet kryerjen e pavarur e punës së gjyqtarëve, zbatohen drejtpërdrejt urdhra politike për të mbrojtur disa nga të dyshuarit në rastin e PSP-së.

Ju nuk duhet të jeni gjykatës, të dini se çfarë po ndodh në disa lëndë, ku janë të përfshirë emra të njohur. Disa vendime vënë në dukje plotësisht situatën dhe sugjerojnë “nga ku fryn erë.” Por, nuk do të jetë e mundur që për një kohë të pacaktuar të kryhen ndikime të tilla. Ndoshta, kjo është se përpjekjet e fundit për të mbrojtur dikë dhe kohë blerjen apo zgjatjen e situatës”, thuhet në qarqet gjyqësore.

Ata nuk kanë asnjë dyshim pas çështjes nga cila “Adresë” vijnë urdhrat dhe presionet.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...