Published On: 21 Maj, 2016

Propozohet Komision Parlamentar për vlerësim të Demarkacionit (Video)

Ka kohë që marrëveshja me Malin e Zi për caktimin e vijës kufitare po kundërshtohet nga partitë opozitare me arsyetimin se me anë të kësaj marrëveshje po cenohet territori i Kosovës.

Por, njohës të gjeografisë dhe deputetë të Kuvendit të Kosovës, thonë se për ta zgjidhur këtë problem pozitë-opozitë propozojnë që të formohet një komision parlamentar me përfaqësues të të gjitha partive politike.

Formimin e një komisioni parlamentar për demarkacionin e kanë përkrahur edhe subjektet opozitare.

Ndërkaq, edhe presidenti i vendit Hashim Thaçi tha se mbështetë  çdo iniciativë që kontribuon në zgjidhjen e problemeve politike.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...